Látogassa meg új honlapomat is a www.q-igaz.hu címen! Vagy ITT!

 AKTUÁLIS

 

Támogatóink:

Új honlapom:
www.q-igaz.hu

Igazszólás honlap

 
 
2003.03.18-ig
5276
2003.03.20-tól

eXTReMe Tracker

 


 

A sors lemeze

     

Mikor az ember él a szabad akaratával, akkor eldönti, hogy az adott keretekben milyen utat választ! A sors lemezének, a lélek jelzőrendszerének figyelmen kívül hagyása, a saját akarat megvalósítása során, kemény próbák sorát vonja maga után. Ugyanis, ha az ember a mindennapi döntéseiben, és cselekedeteiben a felső Ényének az anyagi világban való megvalósulását teljesíti, akkor a körülötte rezgő világ segítő elemeit a szellemvilág oda rendezi. Ha az ember megkarcolja a felső világ tükörképét, akkor azt sértetlenül kijavítani nem lehet, és csorba marad a tükör.

Ha több ember közös lélekenergiája egy új közös gondolattal új tervet készít, akkor a felső világ szellemvénei, bölcsei tanácskozás során átrendezik a jövő képmásának, a foldi  élet jelen pillanatára érvényes idősík tervét, de csak akkor, ha értékteremtő a szándék, és megfelel a gondolat az égi érték, mérték, rend, norma és az égi törvény elvárásainak. Ellenkező esetben minden ember szellemmása, sok természeti jellel ad figyelmeztetést, sőt akadályozza, nehezíti az életkörülményeket.

Ha valami már rossz volt a múltban, és nem tanult az ember belőle, akkor többszörösen terhelt lesz az életének minden napja. Mindent magának kell megoldania, tovább terveznie,.A csodák, a „véletlenek” elkerülik az élete során. Folytonos ütközések kísérik, körülöttük semmi sem ad támogatást.

Vannak leckék amik azt mutatják elsőre, hogy sikeres, vagy sikertelen a tervünk, tettünk, de hamar megmutatkozik, hogy még tennünk kell-e, vagy helytelen az, ami az elképzelésünk.

 Az igaz szó, szándék, a mögötte lévő lélek minősséggel, annak erejével,  hegyet képes felemelni a helyéről. Ezért fontos a gondolat és tett iránti felelőssége az embernek!

 

EGY ÜZENET A MAGYAR ŐSÖKTŐL:

    "szellemi nép öt vér nyom

      négy őstől hon

      minden írt szó

      ős térnek országának szól

      puttony növekszik

      ország fondorlatban megkövesedik

      ott vám nagy lesz…”

Jó lenne, ha nem lenne! Elég cudar a jelenlegi helyzet, az ország éléstára még az egérnek is üres pocakot ad. Elgondolkodtató milyen pazarló a gazda!

 

                                                   A tudat tudattalansága

 

Minden embernek van tudata, de nem jelenti azt, hogy tudása is. Ugyanis, ha az emberi tudat nincs egységben a lélek, és a szellem energiájával, akkor a tettei, és cselekedetei csak  az ösztönvilág rezgéseit veszi, ami teljesen a gépies magatartást, a gondolkodás, és érzék nélküli döntések sorozatát hozza. Nem vesz semmilyen jelet, álomhoz hasonló állapotot produkál, ahol az ember többnyire kívülről szemléli a saját világát.

Ha az álom jelzésein nem gondolkodik, akkor helytelenül értékeli az álma üzenetét, mert az álom egy időben hordozza a múltat, jelent, és jövőt. Ilyenkor a hang szerepe az uralkodó, és az ember, mint a kísérleti kutya, minden önálló bölcselkedés nélkül követi a begyakorolt, megszokott, eseménytelen útját. Teljesen mindegy, hogy az jó, vagy rossz.

A múlt már tapasztalatok sorát jelzi. A jelen, a múlt tudásának birtokában a gondolkodó embert arra készteti, hogy a rossz dolgok ne ismétlődjenek, ne másolódjanak. A jelen a jövő alapozása. Ha nem megfontolt, a múlt tapasztalatait figyelmen kívül hagyó, gépies, a jelen embere, akkor az egyhelyben taposás jellemzi a jövőt.

A múlt tudásának, ismeretének erejét nem alkalmazó ember, ha a házának teteje esik a nyakába, akkor is az ellenkezőjét szajkózza. Ahhoz, hogy a tudat tudással is bírjon, ahhoz minden ismeretet, annak teljes racionalitásában, tényszerűségében kell, hogy vizsgáljon. Az ember dolga a Földön, nem a rossz, a már megtapasztalt helytelen változatlanul hagyása, hanem a lélek, a szellem által sugallt, a tudással értékelt új terv megvalósítása.

Itt az ideje, hogy az ember végre vállalja a hibás tettét, és végre tegyen valamit azért, hogy a jövő jelene ne arról szóljon, hogy milyen mértékű hibát követett el, hanem azt fontolja, hogy mi az oka annak, hogy valami a jelenben nem jó.

Vannak példák a múltunkban, amiről az akkori hibák ellenére is, minden ember jó szívvel gondol, értéknek, mértéknek tartja. Ezek a példák sorsdöntő fordulatot hozhattak volna azonnal, és tartósan, ha abban az időben is az emberek nagy része, éber tudattal élte volna az életét.

Ha értelemmel, szorgalommal, érzelemmel éli a napjait az ember, végzi a dolgát, figyel a lelkének és szellemének jelző csengettyűjére, akkor nem fordulhat elő, hogy ugyanaz a hibás lépés legyen a döntése.

Most örök értékű cselekvések, döntések ideje van. Fontos, hogy a tudat, a tudással szövetkezzen. Ha nincs kellő tudás a birtokunkban, nézzünk utána, tanuljunk. Nehéz a tanulás, mert az ösztönvilágunk megszokott rendjét hordozó biológiai genetikánkban kell takarítást végezni.

A régi használhatatlan kicsorbult tükröket ki kell dobni, mert torz képet mutat nekünk.  A csorba tükörben hamis képet látunk, ez szerint vélekedünk, döntünk. Nem helyes, hisz kétkedve kéne értékelnünk, hisz tudjuk, hogy csorba a tükör. Hát itt az-az ok, ami miatt helytelenül értékeljük a mindennapi álmunk, amikor a tudat, tudattalan marad.

 

Ősi magyar szellemek üzenete:

 

      „rőt világi hím

       nem lehet világon mint ín

       ősz  tavaly már ott valót

       szándékot megjelenített…

 

       győztes lenti világ nem lesz

       öreg ég kimutatta már ezt

       vinni már táncot világra

       mert ősi norma

      elment rossz irányba

      gyűlölet mi nem égi

      náluk ördögtől

     ősi ért vág nyártól

      mert szándék ómeni /előre jelezni/

 

     jó őseidnek  jelenben

     már táncol mi ég jelem

     lent vinni meg ékes szó

     lenti minta mire jó

    ördög életét javát szolgáló

 

    sámeni hőt vinni meg jövőt

    nagy láda fény néptől

    megjelenül  sámeni égi nagy lánca"

 

A magyar őrszellemek üzennek, csak oda kell figyelni a jeleikre! Figyeljünk!!!!!!!

 

 

A

 

Az itt szereplő dokumentumok az 1999. évi LXXVI. törvény alapján szerzői jogi védelemben részesülnek, további felhasználásuk a szerző engedélyéhez kötött.